Windsurf zomerkamp

Haal je CWO diploma windsurfen

Windsurfkamp

Zomer 2020 organiseren wij weer een windsurfkamp! Dit zomerkamp is bedoeld om jongeren op een leuke, gezellige en leerzame manier kennis te laten maken met windsurfen. In 4 dagen leer je de basics van het windsurfen en haal je (mogelijk) je CWO! We beginnen 's ochtends om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Tussen de middag wordt de lunch verzorgd.

Naast veel windsurfen doen we tijdens het kamp ook andere watersporten! Zo leren we je Stand Up Paddlen ofte wel SUPPEN en spelen we SUP polo. Ideaal voor als het wat minder waait!

Het zomerkamp wordt afgesloten met een BBQ en de CWO uitreiking, familie en leden van de vereniging zijn ook van harte welkom voor een kleine vergoeding van €10 p.p.. Voordat we gaan eten kun je je familie laten zien wat je bereikt hebt. Daarna kun je nagenieten van deze fanatastische week bij heerlijke bbq.

Dit Zomerkamp is speciaal bedoeld voor kinderen die graag willen leren windsurfen of er nog meer ervaring in op willen doen! Dus ben jij tussen de 10 - 16 jaar, heb jij je zwemdiploma's al en heb jij ontzettend veel zin om te leren windsurfen.

Meld je dan snel aan en hopelijk zien wij jouw dan aan het begin van je zomervakantie!

Wat bieden wij tijdens het zomerkamp:

• Vier dagen gezelligheid en fun op het water
  • SUP (polo)- Windsurf combinatie
  • 10:00 - 16:00 uur, incl. lunch
  • Dag vier, BBQ en CWO uitreiking!
  • Maximaal vijf cursisten per instructeur
  • Goed materiaal om het windsurfen snel onder de knie te krijgen
  • Gebruik van een surfpak, evt trapeze en schoentjes
  • CWO opgeleide instructeurs
  • Instructeurs die met passie les geven en zelf meesurfen!
  • Veiligheid: je gebruikt van een drijfvest en er liggen motorboten stand-by

Promo windsurfkamp

Surfles:

Zomerkamp €230,00

windsurf-zomerkamp-2019

Klik hieronder om je op te geven voor lessen of het zomerkamp.

2019 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria