Windsurf zomerkamp

Haal je diploma windsurfen!

Windsurfkamp

Zomer 2021 organiseren wij weer een windsurfkamp! Dit zomerkamp is bedoeld om jongeren op een leuke, gezellige en leerzame manier kennis te laten maken met windsurfen. In 4 dagen leer je de basics van het windsurfen en haal je (mogelijk) je windsurf diploma! We beginnen 's ochtends om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Tussen de middag wordt de lunch verzorgd.

Naast veel windsurfen doen we tijdens het kamp ook andere watersporten! Zo leren we je Stand Up Paddlen ofte wel SUPPEN en spelen we SUP polo. Ideaal voor als het wat minder waait!

Het zomerkamp wordt afgesloten met een borrelen de diploma uitreiking, familie en leden van de vereniging zijn ook van harte welkom. Voordat we gaan borrelen kun je je familie laten zien wat je bereikt hebt.

Dit Zomerkamp is speciaal bedoeld voor kinderen die graag willen leren windsurfen of er nog meer ervaring in op willen doen! Dus ben jij tussen de 9 - 15 jaar, heb jij je zwemdiploma's (A en B) al? en heb jij ontzettend veel zin om te leren windsurfen?

Meld je dan snel aan en hopelijk zien wij jouw dan aan het begin van je zomervakantie!

Zomerkamp

Zomerkamp € 260,00

Wat bieden wij tijdens het zomerkamp:

• Vier dagen gezelligheid en fun op het water
  • SUP (polo)- Windsurf combinatie
  • 10:00 - 16:00 uur, incl. lunch
  • Dag vier, borrel en diploma uitreiking!
  • Maximaal vijf cursisten per instructeur
  • Goed materiaal om het windsurfen snel onder de knie te krijgen
  • Gebruik van een surfpak, evt trapeze en schoentjes
  • CWO opgeleide instructeurs
  • Instructeurs die met passie les geven en zelf meesurfen!
  • Veiligheid: je gebruikt van een drijfvest en er liggen motorboten stand-by

Promo windsurfkamp

zomerkamp 2022

2022 Activiteit