Sunday Surf weer van start

Geplaatst op 12-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Huug

28 maart begint de zomertijd, dat lijkt een mooi moment om de spullen weer eens uit de berging te trekken.

COVID-19 of niet, we gaan... Maar wel met beleid.

Da’s natuurlijk nog wel een dingetje: de avondklok, de beperkende maatregelen, een mogelijke derde golf. Ver vooruit plannen zit er ook dit jaar niet echt in. Toch valt er wel wind te surfen:

• Omkleden wordt een dingetje, de minister vindt kleedkamers te gevaarlijk, en da’s natuurlijk niet helemaal onterecht.
  • Als je onder de 27 bent mag je weer volop sporten, dus surfen gaat zeker lukken.
  • Met zijn tweeën sporten op 1,5 meter. Dan kun je nog bijna op de tandem varen. Afstand houden op de kant is het enige waar we op moeten letten.
  • Zorg dat je een goed pak hebt, 4 of 5 mm op de dikste stukken. En schoentjes wil je ook nog wel een poosje aan. Met de pakken van club ga je het voorlopig niet warm houden.
  • Een kopje koffie aan de voordeur gaat nog wel een optie zijn.
  • Onze buurman en het paviljoen doen aan take-away dus je hoeft niet helemaal te verkommeren.

Ga op zoek naar je surfspulletjes en zondag zien we je vanaf 12 uur bij het water.