Herintredersdag 2019

Geplaatst op 27-04-2019  -  Categorie: Algemeen

Heel veel mensen hebben een periode in hun leven regelmatig met veel plezier op een surfplank gestaan. Maar op enig moment kwam het er niet meer van, carrière, gezin, druk, druk, druk. Onder tussen raakten onderdelen zoek, dus als het dan eens een mooie surfdag zonder andere verplichtingen was kon er als nog niet worden gevaren.

Voor die mensen heeft Windsurfvereniging Vlietland een oplossing: wij hebben de spullen, compleet en heel en we heten mensen met heimwee naar surfplezier graag welkom op onze club.

Herken jij je in dit verhaal? Kom dan eens langs op onze herintredersdag. We leggen je graag uit hoe de surfclub je stress-vrij het water op kan helpen. Hier lees je wat je dan mag verwachten

Ook op vlak water kun je alle kanten op