Wind- en wingsurf wedstrijd

zondag 2 juni 2024

 
Tijd
12:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 23 oktober 2023 t/m zondag 2 juni 2024
Locatie
Windsurfvereniging Vlietland, te: Rietpolderweg 7, 2266 BM Leidschendam
 

Bij Windsurfvereniging Vlietland staat een mooi watersportevenement op het punt van beginnen! Deze wedstrijd belooft het beste van twee werelden te combineren: windsurfen en wingfoilen. Met een unieke twist, zijn er ook drie standby dagen gepland om de ideale wind- en weercondities te garanderen.

Windsurfers en wingfoilers van alle niveaus gaan zich inzetten voor die eerste prijs. De wedstrijd zal voor iedereen toegankelijk zijn, met de deelnemers die zich met hoge snelheden over het water voortbewegen en eventuele mooie manoeuvres uitvoeren.

Wat deze wedstrijd nog specialer maakt, zijn de drie standby dagen. Hierdoor kunnen de organisatoren wachten op de perfecte omstandigheden voor elke race. De stand-by dagen zijn als het openen van een cadeau - je weet nooit wanneer het perfecte moment zal komen, maar als het zich voordoet, belooft het een spectaculair schouwspel te worden.

Er zullen op de desbetreffende dag 2 disciplines worden gevaren. Dit zorgt er voor dat de verschillende disciplines niet op hetzelfde moment gaan varen.

Met de combinatie van windsurfen en wingfoilen, en de flexibiliteit van de standby dagen, belooft deze wedstrijd een uniek en adembenemend evenement te worden. Of je nu een deelnemer of een toeschouwer bent, het is een must-see voor iedereen die houdt van avontuur op het water en de sensatie van competitieve watersporten. Zorg dat je erbij bent en bereid je voor op een onvergetelijke show! 🌊🏄‍♂️🌟 Afsluitend met een prijsuitreiking en een borrel!!

 

*Voor leden gratis en voor niet leden 5 euro*