November Surf

Inschrijving te annuleren tot
maandag 25 oktober 2021
Surfclub Vlietland

Het KNMI voorziet wind en 10+ graden voor deze dag. Prima surfweertje dus.
Huiswerk maken kan altijd nog en als je de hele zomer niet hebt opgeruimd hoeft dat niet per se deze zondag te gebeuren. Zorg dat je wetsuit froog is en kom naar de club.

Let op: we zijn dan verplicht om je QR code te checken, dat gaan we dus ook doen. Wij verzinnen zulke dingen niet maar we hebben ook geen behoefte om het begrotingstekort te dichten met een boete.

Of je nu met je eigen spullen het water op gaat of de spullen van de club gebruikt, de zondagmiddag is voor jou. Waait het  heel weinig dan kan er een sup tocht worden gemaakt, je komt nooit voor niks.

Corona maatregelen zijn nog altijd van kracht

Pas goed op jezelf en op je surfbuddies. Heb je klachten, al zijn ze maar vaag: blijf thuis. Kom je naar de club, schrijf je dan vooraf in en volg als je bij de club komt ons corona protocol

Tot zondag op het water

Inschrijven Deelnemers