Jeugd Windsurf Zomerkamp 2021 (VOL!)

maandag 19 juli 2021

Vervolgdata
dinsdag 20 juli 2021, woensdag 21 juli 2021, donderdag 22 juli 2021
donderdag 25 februari 2021 t/m zaterdag 17 juli 2021
surfclub Vlietland (0618730900)
Aantal deelnemers
maximaal 16
minimaal 9, maximaal 16 jaar

Jeugd Windsurf Zomerkamp

Een 4-daags Zomerkamp om te leren windsurfen. In dit super gave windsurfkamp leer je de basis van het windsurfen en maak je grote stappen op weg om te surfen als een pro. Wie weet ga jij wel olympisch kampioen Dorian van Rijselberghe achterna.

In vier dagen leer je heel veel over materiaalgebruik, het weer, de wind, de veiligheid en natuurlijk het belangrijkste: windsurfen. Daar blijft het natuurlijk niet bij. Onze instructeurs zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijk kamp wordt, waarin je veel vrienden/vriendinnen zult maken.

Elke dag is er een verzorgde lunch aanwezig zodat je nog harder over het water kunt gaan. door kleine groepen, ervaren trainers en een goede sfeer, kunnen wij garanderen dat je na vier dagen zelfstandig kan surfen! Om de week compleet te maken zal er donderdagmiddag een BBQ klaarstaan. Voor de BBQ zijn ook je ouders en andere familie uitgenodigd. Zo kunnen ze meteen zien wat je deze week geleerd hebt.

De club beschikt over:

• surfsimulator
  • surfplanken
  • SUPs (polo)
  • surfzeilen (van 1,5 m2 tot 8,2 m2)
  • motorboten
  • pakken
  • zwemvesten
  • kantine
  • kleedkamers
  • toiletten

Kosten: €245,--, inclusief lunch, drankjes en de BBQ op donderdag.

BBQ voor familie en vrienden: €10,-- pp.

LET OP! Dit kamp is alleen bedoeld voor kinderen die nog niet eerder hebben deelgenomen.

Mocht u willen weten wat er wel mogelijk is, neem dan contact met ons op.