Jeugd Windsurf Zomerkamp (1)

maandag 22 juli 2019

Vervolgdata
dinsdag 23 juli 2019, woensdag 24 juli 2019, donderdag 25 juli 2019
zaterdag 1 april 2017 t/m maandag 15 juli 2019
Surfclub Vlietlanden (0618730900)

Jeugd Windsurf Zomerkamp

Een 4-daags Summercamp om te leren windsurfen.In dit super gave windsurfkamp leer je de basis van het windsurfen en maak je grote stappen op weg om te surfen als een pro. Wie weet ga jij wel olympisch kampioen Dorian van Rijselberghe achterna.

In vier dagen leer je heel veel over materiaalgebruik, het weer, de wind, de veiligheid en natuurlijk het belangrijkste: windsurfen. Daar blijft het natuurlijk niet bij. Onze instructeurs zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijk kamp wordt, waarin je veel vrienden/vriendinnen zult maken.

Elke dag is er een verzorgde lunch aanwezig, zodat je nog harder over het water zult kunnen gaan. door kleine groepen, ervaren trainers en een goede sfeer kunnen wij garanderen dat je na vier dagen zelfstandig kan surfen! Om de week compleet te maken zal er donderdagmiddag een BBQ klaarstaan. Voor de BBQ zijn ook je ouders en andere familie uitgenodigd. Zo kunnen ze meteen zien wat je deze week geleerd hebt.

De club beschikt over:

• surfsimulator
  • surfplanken
  • SUPs (polo)
  • surfzeilen (van 1,5 m2 tot 8,2 m2)
  • motorboten
  • pakken
  • zwemvesten
  • kantine
  • kleedkamers
  • toiletten

Kosten: €225,--, inclusief lunch, drankjes en de BBQ op donderdag.

BBQ voor familie en vrienden: €10,-- pp.